Autobedrijf Donkers


Florijnstraat 2 4861 BW Chaam
0161 491 955 Klik om te bellen

Over Autobedrijf Donkers

“Niet ieder boutje hoeft geld te kosten.”


Bij BOVAG Autobedrijf Donkers gaan klanten áltijd tevreden de deur uit. Daar zorgen wij, Bert-Jan en Yvonne Donkers, hoogstpersoonlijk voor. We zijn trots op de reviews van onze klanten. Die laten zien dat we ook echt slagen in onze missie: 100% tevreden klanten door vakwerk van hoge kwaliteit, een goed advies met duidelijke prijsopgave vooraf en een warm, persoonlijk contact. “Niet ieder boutje hoeft geld te kosten”, schreef een klant laatst nog. En zo is het precies.

We kennen iedereen bij naam, de koffie staat altijd klaar en wie jarig is, krijgt een verjaardagskaart met een presentje, die aandacht vinden wij maar heel gewoon. Brabantse gemoedelijkheid, open en eerlijk zijn, het zit in ons DNA, al sinds de oprichting in 1932.

Onze klanten komen van heinde en ver naar ons familiebedrijf in Chaam. Een deel wacht zelfs met onderhoud, reparaties, een keuring of aanschaf van een andere auto tot ze weer op de camping in de buurt zijn. Dat vertrouwen vinden wij heel bijzonder. We geven hen meer vakwerk, service en persoonlijke aandacht voor een mooiere prijs dan ze thuis krijgen, vertellen ze ons regelmatig. Daar worden wij blij van. Iedere dag weer.

Welkom bij autobedrijf Donkers

Foto's

Autobedrijf Donkers in het kort

Diensten

Airco onderhoud
APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Autoleasing
Autoschade-herstel
Banden service
Financiering van auto's
Ruitreparaties
Schadeherstel
Uitlezen storingen
Verkoop van 2e hands auto's
Verkoop van auto accessoires
Verkoop van automaterialen
Verkoop van bedrijfsauto's
Verkoop van nieuwe auto's
Vervangend vervoer

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen

Ja

Onze locatie

Autobedrijf Donkers


Florijnstraat 2 4861 BW Chaam
0161 491 955 Klik om te bellen