Autobedrijf Marco van Beek


Ruxveenseweg 6 8331 TR Steenwijk
0521-588489 Klik om te bellen

Over Autobedrijf Marco van Beek

Al meer dan 80 (!) jaar kunt u terecht bij Autobedrijf Marco van Beek (v/h Gert Ruinemans) in Steenwijk. Met onze specialisatie in A-merken bent u verzekerd van een betrouwbare partner in de doolhof van autoaanbieders. Elke occasion die bij ons wordt gekocht is voorzien van NAP, (Nationale Auto Pas) en bovendien zijn wij aangesloten bij de BOVAG én een gecertificeerd VAKAGARAGE dealer.

Marco van Beek is specialist in de volgende merken:
- Mercedes-Benz
- Audi
- BMW
- Mini
- Volkswagen (VW)
- Porsche

Naast onze huisselectie hebben wij ook geregeld auto’s in onze showroom staan van andere merken. Voor een actueel overzicht van de auto’s die nu te koop zijn verwijzen wij u naar onze website. Mocht u een auto op het oog hebben die niet in ons assortiment zit, dan reikt onze service zo ver dat wij opzoek gaan voor een auto naar uw wens.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto, en zelfs als u een auto heeft die niet onder onze specialisaties valt helpen wij u graag. Ook leaserijders kunnen bij ons het onderhoud laten plegen.

Ondanks dat wij al meer dan 80 jaar bestaan, zijn wij een vernieuwend en modern bedrijf dat vol staat van de noviteiten en dus met de tijd mee gaan. Dit is direct te zien als u op onze website kijkt. Dat is namelijk een informatieve, interactieve vraagbaak waar u niet alleen in één oogopslag kunt zien welke auto’s er op dit moment te koop zijn, maar ook veel informatie kunt terugvinden over de verschillende merken die wij voeren.

In 2008 is autobedrijf Gert Ruinemans overgenomen door Marco van Beek. Het frisse elan van Marco is terug te vinden in elk aspect van het bedrijf, van de garage technische ontwikkelingen tot de uitstraling op het internet tot de auto’s in de showroom. Bij Marco is het aanschaffen van een auto “Bewust kiezen voor klasse”.

Dus bent u opzoek naar een nieuwe auto of een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw huidige (lease)auto, neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op.

Autobedrijf Marco van Beek in het kort

Diensten

APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Autoleasing
Chiptuning
Financiering van auto's
Inkoop van auto's
Schadeherstel
Verkoop van 2e hands auto's
Verkoop van auto accessoires
Verkoop van bedrijfsauto's
Verkoop van nieuwe auto's

Merken

Audi
Bmw
Mercedes-Benz
Mini
Porsche
Volkswagen

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen

Ja

Onze locatie

Autobedrijf Marco van Beek


Ruxveenseweg 6 8331 TR Steenwijk
0521-588489 Klik om te bellen