Autopark Uden B.V.


Weverstraat 2 5405 BN Uden
0413-332424 Klik om te bellen

Over Autopark Uden B.V.

Waarom is Autopark Uden B.V. de beste keuze voor u?

Autopark Uden is reeds 20 jaar gevestigd in Uden, waardoor wij over veel ervaring beschikken. De gemoedelijke sfeer die rond ons bedrijf in het Brabantse Uden hangt is een kenmerk waardoor wij ons onderscheiden van andere autobedrijven. U kunt op uw gemak een auto bezichtigen en een proefrit maken. Pas als u een goed gevoel heeft bij de auto zou u tot een koop over kunnen gaan! Het kopen van een nieuw auto is immers niet wat u dagelijks doet. Wij als Autopark Uden staan voor betaalbare kwaliteit en hanteren RIJKLAAR PRIJZEN!! Dus geen afleverpakketten of extra afleverkosten. Dus inclusief: garantie, professionele poetsbehandeling, afleverbeurt en een nieuwe A.P.K.. Auto's zijn uiteraard voorzien van Nationale Auto Pas (NAP) waardoor de correcte kilometerstand gewaarborgd is. U bent van harte welkom bij Autopark Uden te Uden. Uiteraard kunt u uw huidige voertuig, motor, motorboot, caravan of camper ook inruilen.

Wat kan Autopark Uden B.V. u bieden?

Welkom bij Autopark Uden in het Brabantse Uden! Al sinds 1998 zijn wij een vertrouwd adres voor al uw wensen op autogebied. Wij hebben een brede selectie aan betaalbare kwaliteit occasions. Geen luxe showroom maar laagdrempelig en no nonsens! Verkoop aan particulier, zakelijke klant en collega autobedrijven. 100% ONDERHOUDEN Wij zijn aangesloten bij 100% onderhouden! U kunt bij de auto’s uit onze voorraad het 100% onderhouden label aantreffen. Wanneer u een auto koopt met het 100% onderhouden label dan heeft deze auto geen achterstallig onderhoud en een sluitende onderhoudshistorie uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, hierdoor is de kans op onverwachte onderhoudskosten klein. Om te controleren of bedrijven zich aan de regels houden, laat de stichting 100% onderhouden bedrijfscontroles uitvoeren. Tijdens een controle wordt kritisch en objectief gekeken naar de procedure die men in het bedrijf volgt om het label toe te kennen. 100% onderhouden wordt gesteund door ANWB en BOVAG.

Wie gingen u voor?

Onze klanten vinden onze auto's uit heel Nederland en zelfs uit het buitenland. Hieronder enkele ervaringen van tevreden klanten: - Ervaring: Prima service bij dit bedrijf. De zaken werden heel snel en efficiënt geregeld zoals afgesproken. Heel betrouwbaar, ze doen wat ze zeggen. Er hangt een hele gemoedelijke sfeer en dat maakt het prettig zaken doen. - Top! we zijn zeer snel geholpen konden binnen 1 dag de auto ophalen. Het handleidingsboekje bleek er niet bij te zitten. Hier een melding van gemaakt en binnen 1 dag geregeld - Aanschaf Audi A1, leuke ontvangst en vertrouwde indruk bij aankomst. Goede uitleg van de opties van de auto, zeer netjes gepoetst , het lijkt wel een nieuwe!

Foto's

Autopark Uden

Autopark Uden B.V. in het kort

Diensten

Aankoopkeuringen
Airco onderhoud
Airco onderhoud en reparatie
APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Autoleasing
Banden service
Diagnose
Financiering van auto's
Inkoop van auto's
Onderhoud lease-auto's
Poetsen
Schadeherstel
Uitlezen storingen
Verhuur van auto's
Verkoop van 2e hands auto's
Verkoop van auto accessoires
Verkoop van bedrijfsauto's
Verkoop van campers
Verkoop van nieuwe auto's
Vervangend vervoer
Winterbanden

Merken

Abarth
Alfa Romeo
Alle merken
Alle merken
Audi
Bentley
Bmw
Bugatti
Carado
Caterham
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Corvette
Daewoo
Daf
Daihatsu
Daimler
Dodge
Ferrari
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Kumpan
Lada
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
M.G Triumph
Man
Maserati
Mazda
Mercedes-Benz
Microcar
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover
Rover MG MINI
Saab
Scania
Seat
Skoda
Smart
Subaru
Suzuki
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen

Ja

Onze locatie

Autopark Uden B.V.


Weverstraat 2 5405 BN Uden
0413-332424 Klik om te bellen