sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Melkrijder 21
    3861 SG Nijkerk
  • 0334530011
  • Website

Auto import trading

Auto Import Trading is een professionele en betrouwbare partner in het importeren van jong gebruikte auto's.
Service staat bij ons voorop en wij streven ernaar om al onze klanten naar 100% tevredenheid ondersteuning te bieden bij het importeren van de nieuwe auto.

Door onze ruime ervaring op het gebied van autoverkoop en onze technische onderlegde kennis zijn wij in staat om voor onze klanten altijd de juiste auto te vinden. Ook ons zeer uitgebreide netwerk in Duitsland stelt ons in staat om uitermate scherpe prijzen te bedingen. Dit is dan ook de reden dat wij onze klanten adviseren om ons het hele traject te laten verzorgen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende dienst:

Bij begeleiden u met de aankoop, het transport, de RDW-keuring en de BPM-afdracht. Hierbij ontvangt u ook alle door ons ingevulde documenten voor een goede aangifte! Wij werken met een erkend taxatiebureau dat voor u een tegenbewijsregeling opstelt waardoor er een aanzienlijke korting op de rest-bpm gerealiseerd kan worden. Ook bespaart dit veel administratieve rompslomp op het moment dat de auto aan wordt geboden bij het RDW.

Wat houdt deze begeleiding in?
Op het moment dat uw auto is aangeschaft in Duitsland begint het importeren van de auto. Wat inbegrepen zit in onze begeleiding zijn de volgende handelingen:

Berekenen BPM bedrag op basis van de Nederlandse nieuwprijs of op basis van de tegenbewijsregeling.
Het maken van een offerte met een gegarandeerde vaste totaalprijs inclusief alle kosten
Aanschaf onderhandelingen
Natuurlijk moet de auto ook vanuit Duitsland naar Nederland worden getransporteerd. U kunt ervoor kiezen dit via een verzekerd transport te doen. Hier zitten wel de nodige extra kosten aan verbonden. Ook kunt U ervoor kiezen de auto zelf over te rijden. Dit kan als er een tijdelijk kenteken wordt geregeld voor de auto in Duitsland. U kunt hier kiezen voor een tijdelijk kenteken van 2 weken of voor 1 maand. De kosten hiervoor bedragen respectievelijk 90 euro en 120 euro.

Tegenwoordig zijn er ook Nederlandse verzekeringsbedrijven die op basis van een chassisnummer een auto kunnen verzekeren. Dit is volgens ons de beste optie. Mocht er onderweg iets gebeuren dan kunt u alles gewoon met uw Nederlandse verzekeringsmaatschappij regelen.

Wat wij verder stapsgewijs voor u organiseren is:

Opslag van de importauto in Nederland
Keuring van de importauto bij de RDW
BPM aangifte importauto
Tenaamstelling van de auto
Aanvraag kentekenbewijs en produktie van kentekenplaten
Afleveren van de auto op lokatie (dit tegen een meerprijs)


Auto import trading in het kort

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen:

Ja

RDW erkend voor APK keuringen:

Nee