De Ruyter en Zn Automobielbedrijf J C


Burgemeester Sloblaan 47/C 4231 AA Meerkerk
0183357222 Klik om te bellen

Over De Ruyter en Zn Automobielbedrijf J C

De Ruyter Trucks

Door Jo de Ruyter in 1923 opgericht, is automobielbedrijf J.C. de Ruyter & Zn. onder leiding van diens zoon Boeb de Ruyter uitgegroeid van een kleine dorpsgarage tot een allround onderneming gespecialiseerd in bedrijfswagens. Inmiddels is het bedrijf onder leiding van Joop de Ruyter, de derde generatie binnen het familiebedrijf, en zijn er dagelijks zo’n 20 medewerkers actief op verschillende fronten binnen de bedrijfswagenbranche.

Nieuwe of gebruikte bedrijfswagens

De Ruyter levert nieuwe en gebruikte bedrijfswagens . Van de kleinste bestelwagen tot de zwaarste trekker-met-opleggercombinatie. In de loop der jaren heeft De Ruyter zich voor wat betreft de zware en middelzware voertuigen voornamelijk gespecialiseerd in het merk DAF. Een Nederlands merk dat staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid. In overleg met de klant en de opbouwleveranciers worden de juiste voertuigspecificaties vastgesteld, waarna de truck in eigen huis verder wordt opgebouwd en voorzien van de gewenste accessoires. Tevens verzorgt De Ruyter alle benodigde keuringen, zodat de truck bedrijfsklaar wordt afgeleverd.

Import Export

‘De wereld wordt steeds kleiner.’ Dat geldt zeker voor de handel in gebruikte bedrijfsvoertuigen, welke een meer en meer internationaal karakter heeft gekregen. Een groot aantal gebruikte trucks en bestelwagens wordt jaarlijks geïmporteerd uit en geëxporteerd naar de meest uiteenlopende landen. Klanten van vele nationaliteiten vinden dagelijks hun weg naar Meerkerk om met het voertuig van hun keuze huiswaarts te keren. Vaak over de weg, maar ook worden steeds meer voertuigen verscheept naar verre bestemmingen. Om dit in goede banen te leiden, is de afdeling administratie van De Ruyter geheel ingericht om de benodigde exportdocumenten te verzorgen.

Foto's

Werkplaats lichte bedrijfswagens

De Ruyter en Zn Automobielbedrijf J C in het kort

Diensten

APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Autoleasing
Financiering van auto's
Inkoop van auto's
Schadeherstel
Verkoop van 2e hands auto's
Verkoop van auto accessoires
Verkoop van automaterialen
Verkoop van bedrijfsauto's

Merken

Daf
Ford
Man
Mercedes-Benz
Opel
Peugeot
Renault
Scania
Toyota
Volkswagen
Volvo

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen

Ja

Onze locatie

De Ruyter en Zn Automobielbedrijf J C


Burgemeester Sloblaan 47/C 4231 AA Meerkerk
0183357222 Klik om te bellen