Opel en Fiat Terlouw & Zn


Nijverheidstraat 7 2861 GX Bergambacht
0182351331 Klik om te bellen

Over Opel en Fiat Terlouw & Zn

Autobedrijf Terlouw Bergambacht is Fiat - dealer, Fiat Professional - dealer en Opel - dealer voor Bergambacht, Schoonhoven, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en omstreken. Al sinds 1985 mogen wij dit mooie Italiaanse merk vertegenwoordigen en helpen wij u graag bij aanschaf van een nieuwe Fiat personenauto of bedrijfswagen. In onze showroom presenteren wij altijd de nieuwste modellen en voorzien wij u graag van alle informatie over de Fiat die bij u past.

Wij adviseren u ook bij aanschaf van een gebruikte auto en kunnen altijd uit voorraad leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Staat de gewenste auto niet in onze voorraad? Dan zoeken wij hem graag voor u op. Aan de hand van uw specifieke wensen plaatsen wij een zoekopdracht en vinden wij altijd de auto die bij u past. Wij kopen de auto in bij een van onze collega dealers en nemen zelfs de garantie over. Hierdoor kunt u voor service altijd bij ons terecht en komt u nooit voor verrassingen te staan.

In onze professionele werkplaats kunt u terecht voor onderhoud of reparatie van uw auto. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Schadegarant waardoor wij u altijd vakkundig en snel kunnen helpen indien uw auto schade heeft opgelopen. Tijdelijk geen vervoer? Wij bieden u altijd een vervangende auto aan waardoor u uw reis weer kunt vervolgen.

Dankzij ons Fiat Professional dealerschap kunnen wij ook het onderhoud en reparatie verzorgen van uw Fiat Camper. De meeste campers worden namelijk voorzien van een onderstel, motor en cabine van de Fiat Ducato. En bent u lid van de Nederlandse Kamperclub (NKC), dan hebben wij een speciaal aanbod voor uw! Kijk voor meer informatie onder het kopje 'werkplaats' voor dit speciale aanbod.

Bent u opzoek naar een betrouwbaar adres voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto? Een adres waar u uw auto met een gerust hart kunt achterlaten voor een onderhoudsbeurt of reparatie en waar u hoogstpersoonlijk nog door de eigenaar van het familiebedrijf wordt geholpen? Dan bent u bij Autobedrijf Terlouw Bergambacht aan het juiste adres!

Opel en Fiat Terlouw & Zn in het kort

Diensten

APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Autoleasing
Financiering van auto's
Inkoop van auto's
Schadeherstel
Verkoop van 2e hands auto's
Verkoop van auto accessoires
Verkoop van automaterialen
Verkoop van bedrijfsauto's
Verkoop van nieuwe auto's

Merken

Fiat
Opel

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen

Ja

Onze locatie

Opel en Fiat Terlouw & Zn


Nijverheidstraat 7 2861 GX Bergambacht
0182351331 Klik om te bellen