Pietersen US Cars & Bikes


Waalhaven Z.z. 6 3088 HH Rotterdam
0104286320 Klik om te bellen

Over Pietersen US Cars & Bikes

Waarom is Pietersen US Cars & Bikes de beste keuze voor u?

Bij Pietersen US Cars & Bikes kunt u terecht voor Amerikaanse auto's en motoren. Pietersen heeft al meer dan 80 jaar ervaring met import en verkoop en is official dealer van cadillac, Chevrolet en Shelby. O.a Pick-ups, SUV's, MPV's en Muscle cars zijn te vinden in onze showroom aan de Waalhaven in Rotterdam, nieuw en 2e hands. Met ook Harley Davidson occasions is er een groot assortiment aan Amerikaanse voertuigen. Pietersen beschikt over een eigen werkplaats met kennis van Amerikaanse voertuigen en eigen import van de onderdelen waardoor we de prijzen betaalbaar kunnen houden. Niet alleen Amerikaanse auto's en motoren zijn welkom in de werkplaats van Pietersen US Cars & Bikes. Ook Europese auto's worden gerepareerd en onderhouden door vakmensen.

Meer over Pietersen US Cars & Bikes:

Al meer dan 80 jaar kennis van zaken. Met onze vakmensen in de garage en de showroom ondersteunen wij de klanten waar wij kunnen. Pietersen US Cars & Bikes heeft een showroom waar menige bezoeker komt kijken naar de geweldige Amerikaanse voertuigen. Niet alleen volwassenen maar ook de jongere generatie lopen vol adoratie door onze showroom en hebben een uitgesproken mening over het voertuig wat ze " later als ze groot zijn " willen kopen.

Wie gingen u voor?

Bij Pietersen US Cars & Bikes gaat het er om dat de klant nog steeds koning is. Geen agressieve verkoop in onze showroom en een blijk van waardering voor vaste klanten in onze werkplaats. Pietersen is laagdrempelig en iedereen is welkom. In 3-delig kostuum of in korte broek, bij Pietersen is iedereen een potentiële klant.

Foto's

Pick-ups van verschillende merken

Pietersen US Cars & Bikes in het kort

Diensten

Airco onderhoud
APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Autoleasing
Financiering van auto's
Inkoop van auto's
Schadeherstel
Verkoop van 2e hands auto's
Verkoop van auto accessoires
Verkoop van automaterialen
Verkoop van bedrijfsauto's
Verkoop van nieuwe auto's

Merken

Chevrolet
Chrysler
Corvette
Dodge
Ford
Hummer
Jeep
Pontiac

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen

Ja

Onze locatie

Pietersen US Cars & Bikes


Waalhaven Z.z. 6 3088 HH Rotterdam
0104286320 Klik om te bellen