Porschespecialist MH Automobielen


Havenstraat 1 9321 DA Peize
0505032544 Klik om te bellen

Over Porschespecialist MH Automobielen

Waarom is Porschespecialist MH Automobielen de beste keuze voor u?

Al 30 jaar geheel gespecialiseerd in het merk Porsche: "1 merk... alle type". Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden! Dus onderhoud, reparatie, motor-revisie, bak-revisie, automaat/tiptronic/PDK, motor-tuning, chip-tuning, ombouw: spoiler/bumpers, verkoop onderdelen met webshop, restauratie en plaatwerk, etc. Wij zijn een klein bedrijf (4 monteurs) met maar 2 locatie's! Wij beschikken over een showroom, revisie-hal, werkplaats (8 hefbruggen), restauratie-afdeling met straal-cabine/schuur-cabine/spuitcabine/las-bank/trekbank/etc. Wij hebben grote kennis in huis van alle type (lucht-gekoeld en water-gekoeld en V8 en GT2/GT3). We leveren grote service en klant-vriendelijk en eerlijk zaken doen. Uitgebreide website... met uitgebreide webshop! 

Meer over Porschespecialist MH Automobielen:

Wij doen echt alles betreffende Porsche-onderhoud, Porsche-verkoop, onderdelen-verkoop, etc etc. Onze Passie is PORSCHE in Peize. Waarschijnlijk de grootste Porsche-specialist in NL

Wat kan Porschespecialist MH Automobielen u bieden?

Wij werken veelal met originele Porsche-onderdelen... danwel met de originele vervangende onderdelen zoals Bosch, Brembo, Mahle, etc. Wij zijn bevoegd (met certificaten) om te werken aan airco (STEK), alarm (SCM), APK (RDW), airbags of andere electronica.

Wie gingen u voor?

Wij hebben klanten uit geheel Europa.. Ook vele motoren worden opgestuurd uit geheel Europa, die wij reviseren. Buiten Europa vliegen wij ook naar Florida en Aruba, om reparaties te doen.

Foto's

MHautomobielen, al 30 jaar gespecialiseerd in Porsche.

Porschespecialist MH Automobielen in het kort

Diensten

APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Chiptuning
Schadeherstel
Verkoop van auto accessoires
Verkoop van automaterialen

Merken

Porsche

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen

Ja

Onze locatie

Porschespecialist MH Automobielen


Havenstraat 1 9321 DA Peize
0505032544 Klik om te bellen