Roordink Bedrijfswagens B.V.


Harselaarseweg 16 3771 MB Barneveld
0342 421 421 Klik om te bellen

Over Roordink Bedrijfswagens B.V.

Sinds 1984 is Roordink Bedrijfswagens hét bedrijfswagencentrum dichtbij voor verantwoorde bedrijfswagenoplossingen voor elke wegvervoersvraag. 

Als officieel dealer voor MAN trucks en bedrijfswagens, Isuzu, Maxus en DFSK bedrijfswagens én als erkend reparateur van Volkswagen Bedrijfswagens hebben wij voor elk denkbaar transport over de weg een passende oplossing. Met ons totaalpakket richten wij ons op het betrouwbaar en veilig inzetbaar houden van uw bedrijfswagen(s) tegen een zo laag mogelijke kilometer kostprijs.

Geschiedenis

Gijs Roordink startte met twee medewerkers in de werkplaats bij Kamphuis Transport & Expeditie in Barneveld als MAN en Volkswagen LT bedrijfswagendealer. Een jaar later bouwt Roordink een eigen pand op het bedrijventerrein Harselaar. Dit pand is nog altijd in gebruik en voor velen inmiddels vertrouwd terrein. In de jaren die volgen wordt gewerkt aan een nieuwe bedrijfsformule: het totaalpakket. Voor alle diensten rond de bedrijfswagen moet de klant terecht kunnen op één adres. Deze formule blijkt succesvol en de motto’s ‘Gewoon anders!’ en ‘Afspraak is afspraak!’ werpen hun vruchten af.
De groei zit erin en in 1990 opent Roordink haar tweede vestiging in Veenendaal. Een jaar later, in 1991, worden de activiteiten op deze locatie uitgebreid met carrosseriebouw.

Inmiddels is Roordink Bedrijfswagens ruim 37 jaar toonaangevend als bedrijfswagendealer met vestigingen in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle.

Missie

Onze missie is het aanbieden van verantwoorde bedrijfswagenoplossingen voor elke wegvervoersvraag onder één dak. Kwaliteit gaat bij Roordink vóór kwantiteit. Dit bereiken wij dankzij onze goed getrainde medewerkers en geoptimaliseerde producten en diensten. Bij Roordink Bedrijfswagens kiest u voor 100% service en ervaring. Kortom, een slimme keuze!

Visie

Wij zijn hét meest complete bedrijfswagencentrum dichtbij. Als dealer van bedrijfswagenproducten en – diensten streven wij ernaar onze klanten alles onder één dak te bieden. Dit doen wij met oog voor milieu en maatschappij, waardoor Roordink Bedrijfswagens een duurzame onderneming is.


Roordink Bedrijfswagens staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Roordink, een slimme keuze

Roordink Bedrijfswagens B.V. in het kort

Diensten

APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Autowasserette
Erkend Leerbedrijf
Inkoop van auto's
Tankstation
Verhuur van bedrijfswagens
Verkoop van 2e hands auto's
Verkoop van automaterialen
Verkoop van bedrijfsauto's

Merken

Man

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen

Ja

Certificeringen

ISO 9001:2015 certificaat Barneveld en Veenendaal

ISO 9001:2015 certificaat Coevorden en Zwolle

Erkend Duurzaam Basis - Barneveld

Erkend Duurzaam Basis - Coevorden

Erkend Duurzaam Basis - Veenendaal

Erkend Duurzaam Basis - Zwolle

Onze locatie

Roordink Bedrijfswagens B.V.


Harselaarseweg 16 3771 MB Barneveld
0342 421 421 Klik om te bellen