Vakgarage Autoweerd Utrecht


Weerdsingel oostzijde 42 3514 AD Utrecht
030 30 31 600 Klik om te bellen

Over Vakgarage Autoweerd Utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht Bovag-Merkdealer (sinds 1978!). Er zijn momenteel 16 zeer klantgerichte medewerkers in dienst op de diverse afdelingen, waarvan de werkplaats (inclusief onderdelen, autoschade, APK en airco) de grootste is. Voor de verkoop van nieuwe auto's, Bovag-occasions, inkoop en levering van luxere auto-accessoires, autoverzekeringen en/of finacieringen staat 6 dagen per week het commerciële team voor u klaar.

Vakgarage Autoweerd Utrecht is het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum (!), bekend als Airco-specialist, erkend Turbo-specialist, autoschadeherstelbedrijf aangesloten bij SchadeGarant, NAP, DDN en NDA lid, en heel bijzonder: Autoweerd is de oudste Daihatsu-servicedealer van Nederland! In 2013 voert het bedrijf al 35 jaar de A-status als merkdealer voor het vooruitstrevende Japanse merk onder de vlag van Toyota.

In 2013 bereikte Autoweerd Utrecht, samen met stichting Vakgarage een bijzondere mijlpaal, het bedrijf werd het 200-ste autobedrijf welk zich aansloot bij het garage-concept van Vakgarage, waardoor Garage Autoweerd nog meer dan voorheen kan voorzien in het professioneel onderhouden en repareren van ELK automerk. Dankzij specifieke opleidingen, technische cursussen, toegang tot de fabrieksspecificaties en de vakkundige instelling van het team, behoudt dit autobedrijf de toonaangevende positie in Utrecht/Leidscherijn en omgeving.

Autoweerd sponsort diverse sportclubs en verenigingen in de regio Utrecht, waaronder Omnivereniging Hercules, enkele tennisverenigingen en steunt meerdere charitieve instanties. Nauw verbonden aan de eredivisie-club FC Utrecht, sponsor van TrueSupport en ook cultureel betrokken. Jaarlijks wordt de garage omgebouwd tot poptempel voor de halve finale van de Utrecht Popprijs en op Koninginnedag is het Autoweerd podium een traditie waar een half miljoen mensen langs lopen.

Vanuit de keuze IEDEREEN van dienst te zijn, werkt het team van Garage Autoweerd bewust met het laagste uurtarief van alle Utrechtse merkdealers, wat veel berijders doet besluiten om ook hun Volvo, Renault, Ford, BMW, Volkswagen of Fiat naar de Weerdsingel te brengen. Ook de leenauto's behoren tot de goedkoopste in de regio. Slechts 22,- euro per dag, de Autoweerd-leenfietsen zijn zelfs geheel gratis. de meeste auto's gaan ook gewassen en uitgezogen onze deur weer uit. De waarderingen op internet (KlantenVertellen, Google etc) en de meetbare tevredenheid van de klant benadrukken het succes van de door Autoweerd gekozen werkwijze. Kwaliteit en service!

http://www.autoweerd.nl
http://www.vakgarageautoweerd.nl
http://www.apk-utrecht.nl
http://www.autohuren-utrecht.nl
http://www.autokopen-utrecht.nl

Foto's

Vakgarage Autoweerd Utrecht in het kort

Diensten

Aankoopkeuringen
Airco onderhoud
Airco onderhoud en reparatie
APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Autoleasing
Banden service
Chiptuning
Diagnose
Erkend Leerbedrijf
Financiering van auto's
Gratis Leenfietsen
Inkoop van auto's
Onderhoud campers
Ruitreparaties
Schadeherstel
Uitlezen storingen
Verhuur van auto's
Verhuur van bedrijfswagens
Verhuur van busjes
Verkoop van 2e hands auto's
Verkoop van auto accessoires
Verkoop van automaterialen
Verkoop van bedrijfsauto's
Verkoop van nieuwe auto's
Verkoop van oldtimers
Vervangend vervoer
Verzekeringen
Winterbanden
Winterbanden

Merken

Alle merken

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen

Ja

Onze locatie

Vakgarage Autoweerd Utrecht


Weerdsingel oostzijde 42 3514 AD Utrecht
030 30 31 600 Klik om te bellen