van den Hurk Bedrijfswagens B.V.


Kanaaldijk Zuid West 7 B 5706 LD Helmond
0492536652 Klik om te bellen

Over van den Hurk Bedrijfswagens B.V.

Wie zijn wij
Van den Hurk Bedrijfswagens Helmond is uw partner voor de aanschaf en onderhoud van een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfswagens. Uiteraard kunnen wij u ook nieuwe bedrijfswagens/personenauto's van elk merk/model leveren. Kijk op onze website voor meer info.

Onze monteurs zijn, elk voor zich, hightech specialist die om kunnen gaan met de modernste testapparatuur. Bij grote bedrijven gaat kwaliteit vaak ten koste van een persoonlijke benadering tegen een betaalbare prijs. Bij van den Hurk Bedrijfswagens staat U als klant centraal.

Wij willen dat U zich bij ons thuis voelt. Daarom streven wij naast optimale service en kwaliteit naar een prettige vriendelijke en kwalitatieve benadering. Wij zijn een team dat U mobiliteit kan garanderen. Wij gaan dan ook samen met U vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Van den Hurk Bedrijfswagens Helmond is gespecialiseerd in bestelwagens voor bedrijven en particulieren. Zowel voor de verkoop van nieuwe en gebruikte bestelwagens kunt U bij ons terecht.

Afwikkeling van schade's;
Van den Hurk Bedrijfswagens Helmond heeft alle middelen in huis om het schadeherstel van uw auto zonder enige problemen te laten verlopen. Allereerst wordt er een schaderapport gemaakt waarna uw auto vakkundig wordt hersteld. Gedurende de periode dat uw auto in onze werkplaats is staat er altijd een vervangende auto voor u klaar.

Foto's

van den Hurk Bedrijfswagens B.V. in het kort

Diensten

APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Autoleasing
Chiptuning
Financiering van auto's
Inkoop van auto's
Schadeherstel
Verkoop van 2e hands auto's
Verkoop van auto accessoires
Verkoop van automaterialen
Verkoop van bedrijfsauto's
Verkoop van nieuwe auto's

Merken

Mercedes-Benz

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

RDW erkend om kentekens op naam te naam te stellen

Ja

Onze locatie

van den Hurk Bedrijfswagens B.V.


Kanaaldijk Zuid West 7 B 5706 LD Helmond
0492536652 Klik om te bellen