van Leersum & Zn. Autobedrijf


Warmoezenierstraat 23 2671 ZP Naaldwijk
0174-760.760 Klik om te bellen

Over van Leersum & Zn. Autobedrijf

De verkoop wordt geleid door Antoon van Leersum en de werkplaats door Wouter van Leersum.

Beide zoons Antoon en Wouter zijn autotechnicus en zijn in het bezit van alle diploma’s! Antoon trok de kant van verkoop meer en hij heeft na 11 jaar werkplaats nu zijn handen vol aan de showroom. De werkplaats wordt door Wouter geleid en hij heeft hiervoor alle originele gereedschap en apparatuur voorhanden.

Pa van Leersum, die het bedrijf in 1969 oprichtte, heeft beide zoons de kneepjes van het vak geleerd, maar hij heeft hen bovenal geleerd: “De klant is koning en een koning moet zich thuis voelen!” Ma van Leersum zorgt nog altijd voor de koffie en is de klanten van dienst met de haal- en brengservice.

Autobedrijf van Leersum & Zn. bestaat dus ruim 46 jaar. Klaas van Leersum is begonnen in een schuur op de tuin van zijn vader. Na 5 jaar werd het pand aan de Oude Haagweg 10 geopend. Nu bestaat het bedrijf uit een moderne werkplaats en een showroom die plaats biedt aan veel moderne Amerikaanse automobielen. De werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur om alle auto’s zo zorgvuldig en zo goed mogelijk service te bieden. Er wordt dan ook altijd door een eerste autotechnicus aan uw auto gewerkt. Er is zelfs een eigen LPG-afdeling waar de LPG-systemen volledig worden ingebouwd en geserviced. Autobedrijf van Leersum & Zn. is ook daar RDW-erkend voor!

De showroom wordt al 30 jaar gevuld met eigen import uit Florida. De import komt uitsluitend bij officiële dealers vandaan. Dit omdat wij onze klanten de betrouwbaarheid willen bieden die ook van ons mag worden verwacht.

Foto's

van Leersum & Zn. Autobedrijf in het kort

Diensten

APK keuringen
Auto onderhoud
Auto reparaties
Autoleasing
Financiering van auto's
Schadeherstel
Verkoop van 2e hands auto's
Verkoop van bedrijfsauto's
Verkoop van nieuwe auto's

Merken

Chevrolet
Chrysler
Corvette
Dodge
Pontiac

RDW erkend voor APK keuringen

Ja

Onze locatie

van Leersum & Zn. Autobedrijf


Warmoezenierstraat 23 2671 ZP Naaldwijk
0174-760.760 Klik om te bellen